Thuis

Shenzhen ZhongTian Door Co.,Ltd Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit De Opener van de de Garagedeur van de riemaandrijving voor verkoop
Van goede kwaliteit De Opener van de de Garagedeur van de riemaandrijving voor verkoop
Klantenoverzichten
De orde kwam aan een eindsucces. Het is een zeer gelukkige samenwerking met ZT-Deurbedrijf. Dankt uw steun aan mijn zaken. De openers is goede kwaliteit. Ik geloof in de toekomst, zou ik met u kerels willen opnieuw werken. Dank voor uw inspanningen de hele tijd.

—— Robert

Uitstekende ervaring met ZT-Deur, doen zij een groot werk en de garagemotoren is 1st klassenkwaliteit hartelijk dank aan Rona en haar grote dienst!

—— Alexandra

Hun garagemotor is van goede kwaliteit, gemakkelijke installatie en met geringe geluidssterkte. Hen zou adviseren en zou opnieuw samenwerken.

—— George

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4
Shenzhen ZhongTian Door Co.,Ltd Shenzhen ZhongTian Door Co.,Ltd Shenzhen ZhongTian Door Co.,Ltd Shenzhen ZhongTian Door Co.,Ltd

 • lopende band

  Fabrieksgebied meer dan 20.000 ㎡.

  Meer dan 100 empoyees.

  De uitvoer 200.000 Reeksen van de Opener van de Garagedeur per jaar.

  Onze fabrieksproductielijn heeft 4 lijnen. De belangrijkste raad assembleert lijn; De motor assembleert lijn; De testende lijn en verpakkingslijnen.

   

   

 • OEM / ODM

  De Deurco. Ltd van Shenzhenzhongtian is een beroeps belast met het ontwerp van de de deurmachine van de afstandsbedieninggarage, R&D, productie, verkoop aangezien één van het professionele bedrijf, een aantal uitstekende kwaliteit heeft.

   

  Wij hebben zelf de openers van de garagedeur brandmerken, kunnen wij ook overeenstemmend het verzoek van klanten aan te passen. De shell van de motorcentrale verwerkingseenheid kleur, embleem kan zijn cusmotize. 

 • R & D

  Wij wijden aan onderzoek en ontwikkeling, in veiliger, menselijker en het idee van groot achieemen, de grote lancering: de opslagtype gelijkstroom tubulaire motor en zijn intelligent controlesysteem (de elektronische grens, weerstand kaatst) terug reeks producten.

Contactgegevens
Shenzhen ZhongTian Door Co.,Ltd

Contactpersoon: Ms. Rona Huang

Fax: 86--755-89739535

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)