Thuis

Shenzhen ZhongTian Door Co.,Ltd

Bedrijfsprofiel

De Deurco. van Shenzhenzhongtian, Ltd is professionele een fabrikant op grote schaal allerhande van de openers van de garagedeur en verwante toebehoren. Ons bedrijf werd gevestigd in 2004, en wij hebben 15 jaar ervaringen in R&D, Productie van de openers van de garagedeur en de Tubulaire Motor van gelijkstroom. Gevestigd in Shenzhen-stad, genieten wij van geschikt Overzees, land en lucht verschepend vervoer.

Shenzhen ZhongTian Door Co.,Ltd

 

Ons bedrijf stelt meer dan 150 personeelsleden, door de inspanningen van ons geheel personeel tewerk, zijn wij een belangrijke fabrikant in de opener van de garagedeur geworden. Wij hebben onophoudelijk geprobeerd om productkwaliteit, en gebruikt geavanceerd Productiemateriaal zoals te verbeteren: Spoor die Vormt Machine, Golf Solderende Machine, Ponsenmachine, het Snijden Loodmachine, Automatische Verpakkingsmachine, en het Materiaal van de Kwaliteitstest Rolling: Frequentiemeetapparaat, hallo-Pottenmeetapparaat, Capacitieve weerstandsmeetapparaat, Transformatormeetapparaat, het Verouderen Proefbank, het Effectmeetapparaat van de Garagedeur. Met onze 4 productielijnen, is onze maandcapaciteit 50.000 reeks.

Shenzhen ZhongTian Door Co.,Ltd

 

 

Momenteel, ZT-wordt de deur reeds uitgevoerd naar Australië, Nieuw Zeeland, Mexico, Zuid-Afrika, Frankrijk, het Duits, en 20 andere landen en gebieden. Onze bedrijfr&d afdeling heeft zich altijd bij onderzoek, ontwikkeling en de innovatie, geconcentreerd en onlangs ontwikkelde nieuwe modelopener ZTQ met duurzame metaalchassis gehad. Ook hebben wij Certificatie voor Ce, RoHS, SAA, TUV, SGS.

Shenzhen ZhongTian Door Co.,Ltd

 

Ons bedrijf beschouwt „redelijke prijzen, efficiënte productietijd en de goede naverkoopdienst“ als ons principe. Wij hopen om met meer klanten voor wederzijdse ontwikkeling en voordelen samen te werken. Wij heten potentiële kopers welkom om ons te contacteren!

Shenzhen ZhongTian Door Co.,Ltd

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

De Deurco. van Shenzhenzhongtian leidde gevestigd in het jaar van 2004. Wij zijn een beroeps belast met het ontwerp van de de deurmachine van de afstandsbedieninggarage, R&D, Productie, Verkoop als één van het professionele bedrijf.

Shenzhen ZhongTian Door Co.,Ltd Shenzhen ZhongTian Door Co.,Ltd Shenzhen ZhongTian Door Co.,Ltd Shenzhen ZhongTian Door Co.,Ltd Shenzhen ZhongTian Door Co.,Ltd Shenzhen ZhongTian Door Co.,Ltd
1 2 3 4 5 6
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : Zhong Tian, Ekia

Aantal werknemers : 100~120

Jaarlijkse omzet : 3000000-5000000

Opgericht Jaar : 2004

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit De Opener van de de Garagedeur van de riemaandrijving voor verkoop Van goede kwaliteit De Opener van de de Garagedeur van de riemaandrijving voor verkoop Van goede kwaliteit De Opener van de de Garagedeur van de riemaandrijving voor verkoop